Nieuws

Ons genoegen swingt


Geschiedenis

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Marsum zal op zaterdag 3 november een swingend concert verzorgen in dorpshuis Nij Franjum te Marsum. Met medewerking van onze Friese (en Marsumer) troubadour Piter Wilkens, de talentvolle jonge zangeres Marit Talens en een jazzformatie. Marit Talens zal deels door het korps, deels door haar vader op gitaar worden begeleid. Piter Wilkens en de jazzformatie verzorgen hun optredens in de serre en de hal van het dorpshuis, waardoor een non-stop programma kan worden verzorgd, waarbij de uitvoerenden elkaar in blokjes van ongeveer twintig minuten afwisselen.

Het publiek zal zich dus door het dorpshuis bewegen van het ene onderdeel naar het andere. Om die reden is een deel van de zaal en de hal gevuld met zitjes en een deel met statafels.

De toegangsprijs voor dit concert is laag gehouden. In de voorverkoop vijf euro (kaarten verkrijgbaar bij tuincentrum De Leeuw in Marsum) en aan de zaal zeven euro en vijftig cent. Voor dat bedrag hebt u een avondlang een afwisselend programma in verschillende stijlen en door de lage entreeprijs blijft er dan ook nog wel wat geld over voor een glas Marsumer vocht aan de bar van het dorpshuis.

Dus, iedereen naar Marsum op zaterdag 3 november om 20.00 uur!